fbpx

LARVIKBLOKKA Rustikk

LARVIKBLOKKA Rustikk er flaggskipet vårt og produseres i standard høyder fra 30 cm og opp til 100 cm.  Fronten er knekt og sider/topp/bunn er som regel boret/kilt. Noen sagde flater kan forekomme. De produseres i fallende lengder men normalt ikke over 180cm. Dybden er stort sett lik høyden men her kan det avvike noe.  Maks høydeavvik på førsteklasses mure-blokk er +/- 5%.

LARVIKBLOKKA Rustikk er kortreist Norsk og har et CO2 fotavtrykk på under 90 kg/M3. Det 3 ganger mer miljøvennlig i forhold til betong og ti ganger mer miljøvennlig i forhold til import fra Kina.

LARVIKBLOKKA Rustikk er egnet til bruk i både i offentlige rom og private eiendommer, eksempelvis kanaler, brygger, brokar, forstøtninger, bygningskonstruksjoner, gjerder, osv. Enkelte prosjekter krever spesielle dybder og vi kan skreddersy dette, dersom våre standarder ikke er tilstrekkelig (standard dybde er normalt lik høyde). Normalt leveres det noen endesteiner med hver ordre, men hvis det er spesielle krav, så tilpasser vi det etter avtale. Størrelsestabell kan du finne på produktsiden her (kobling).

LARVIKBLOKKA Rustikk produseres med moderne midler, men gjenskaper gamle tradisjoner og uttrykk, kjent gjennom generasjoner. I kombinasjon med geonett kan man raskt bygge store og stabile støttemurer. Blokkene har meget god friksjon, da bygg og ligg er boret/kilt. Blokkene kan enkelt tilpasses terrenget og man kan fint lage buer, uten at man må tilpasse steinen utover standard.

Ca. 20-30% av produksjonen er utenfor våre krav til avvik og selges derfor som klasse 2 til reduserte priser og er veldig populære for de som ønsker en litt rimeligere løsning. Frontene er i hovedsak de samme som for LARVIKBLOKKA Rustikk, men de kan avvike litt mer på dybder og/eller mangle et hjørne i bakkant. Dersom enkelte avviker i høyde, så er det maksimalt 5 cm. Disse blokkene er et resultat av vår kvalitetssikring av standards blokker og utgjør ca. 20-25 % av vår produksjon. Tilgjengeligheten varierer derfor i sammenheng med produksjon og etterspørsel.

Våre produkter er basert på Kortreist, Miljøvennlig og Konkurransedyktig Naturstein. Yte god service er viktig for oss i alle ledd, samtidig som vi kan tilby produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Prislistene våre finner du her

Del gjerne på: