fbpx

Sist fortalte jeg om prosjektet til sjefen. Det har tatt tid å få løsnet og fjernet 240m3 med fjell så han kan begynne på garasje og trappeprosjektet. Foreløpig er det et stort ubrukelig krater (bildet over), men i løpet av Mai skal dette ferdigstilles så garasjeprosjektet kan begynne.

Nå har vi endelig begynt å installere oss i vår nye fabrikk og fått i gang en splittelinje for mindre håndstableblokker samt en helt unik sag som kan lage fasadepaneler og hjørner.

Sjefen ligger derfor ikke på latsiden, så nå har han startet med å mure søplestativ med LARVIKBLOKKA Rustikk Håndstablestein og bekle en gammel betongmur mot gata med LARVIKVEGG Rustikk. Han ble ikke helt ferdig som dere kan se, men det er en god start.

Søplestativet bygges inntil eksisterende mur og blir en kombinasjon av småblokker som vanger og fasadepaneler på eksisterende mur. Det skal senere få tak også.  Så langt er den ene siden ferdig og han har til og med fuget og spekket. Det ble litt søl på steinene som er viktig å fjerne før sementen tørket. Sjefen skulle bort på middag så han glemte jo det… Men da får vi testet vår nye 400 bar høytrykk-spyler senere 😊

Muren som bekles er helt ok teknisk, men minner om noe man så i Berlin for noen tiår siden. Sjefen har valgt LARVIKVEGG Rustikk som er våre nye fasadepaneler i 1,5 til 4 cm tykkelse og varierende størrelse 5 til 35 i lengde og høyde. Disse limes på ulike underlag som betong, gips, Litex osv. Det enkleste er å bruke flise-lim. NB! Sjefen sier at dere må være rause med limet og påføre lim både på panelet og veggen.  Det er fint at Sjefen får prøvd dette, da vi jobber med produktutvikling og vil komme med mange varianter av paneler fremover.  Først hadde han tenkt å legge inn fuger, men syntes det ble vel så bra å legge de så tett som mulig uten og resultatet kan dere bedømme selv.  Hvis han vil kan han jo alltids fuge senere, men vi er enige med han at det ikke er nødvendig, men gir et fint uttrykk. Jeg spurte han om han måtte tilpasse mye, men han sa at han så langt bare hadde hugget opp noen mindre biter, men at han kunne ønske seg noen litt lengre og tynne biter med på pallen, som lettere kan deles mer presist.  For øvrig er det jo enkelt å ta vinkelsliperen med et diamantblad og kutte litt. Husk å bruke litt vanndusj mot bladet for å unngå støv.

Sjefen har lovet å bli ferdig med dette prosjektet i løpet av neste helg for vi trenger bilder til markedsføringa vår, men selv om han alltid sier at mye er gjort på et par timer, tror vi ikke det før vi får se det.  Vi ønsker han lykke til og venter spent.

Del gjerne på:

Send oss en melding: