fbpx

Ny oppdatering fra denne kjekke karen på Steinbloggen vår 😎👍Følg med på utviklingen til Sjefens store hjemmeprosjekter!

Måtte snike meg en tur innom sjefen for å se om det har skjedd noe mer der. Han har ikke akkurat ligget på latsiden nå heller, selv om det ikke er så veldig synlig. Et stort stillas var satt opp og en elektrisk vinsj er handlet inn. Han forteller at han har boret seg mellom alle toppsteinene på garasjen og forankret blokkene med jern i samtlige forband og nedover i skiftene.  Videre har han lagt inn jern på toppen og støpt krone.  Det var litt høydeforskjeller fordi han bare hadde brukt LARVIKBLOKKA Rustikk klasse 2, så det gikk med 1,5 m3 med betong.  Det ble 5 kvelder med over 130 bøtter i vinsjen og minst like mange klatreturer i stillaset, men nå er det klart for betongelementene.

Sjefen klør jo etter å komme videre så han måtte jo også begynne på enda et delprosjekt. Med litt betong til overs fra Kronestøpen, startet han derfor med å bygge muren på andre siden av gårdsplassen. Der skal han bygge på en gammel stygg betongmur med LARVIKBLOKKA Rustikk 20, kombinert med litt Rå-kopp (Små stein med noen rette sider i varierende størrelser, som er fine til murer og forblendinger som skal støpes). Der det passer, skal han forblende den gamle muren med hovedsakelig 20 cm Rock Wall 4cm tykk tilsvarende muren mot fortauet fra tidligere innlegg. Han vil nok ikke ferdigstille det prosjektet før våren, men det er i hvert fall en god start og viser litt hvordan det vil ta seg ut.  Som han selv sier så er det litt tungt arbeid, men samtidig gøy å holde på med og resultatet viser seg ganske raskt.  Han har allerede planer om å lage flere slike murer men da tykkere slik at de kan beplantes på toppen. Vi gleder oss til å se det!

Det er måneder siden sjefen begynte på forblending av muren langs fortauet bygging av søppel-skuret. Han har brukt lang tid på å rette opp hjørnet der murene treffes.

Nå har det siste av forblending manglet i lengre tid og så tok det bare en liten halvtime på Lørdag å fikse det.  Som Sinnasnekkeren sier; hvorfor i H. har du ikke gjort det før da!!!???

Ja han sjefen har noen baller i luften, så vi får nok fortsatt noe å følge med på. Han blir nok ikke helt ferdig på noen måneder ennå selv om han tror mye ofte er gjort på et par timer. Mitt tips er at vi får se prosjekter langt ut i 2022!

SNAKKES!! (ROCKY)

Del gjerne på: