fbpx

Lekker utestue med LARVIKBLOKKA Klasse 2

Sjekk ut denne lekre utestuen! Her kan man virkelig se kreaktivitet i full utfoldelse! Det er blant annet brukt LARVIKBLOKKA Rustikk Klasse 2 fra Rocks of Norway, samt Larvikittheller, både flammede og Leather finish, fra Norsk Steinmiljø AS.

LARVIKBLOKKA er kortreist Norsk og har et CO2 fotavtrykk på under 90 kg/M3. Den produseres i  standard høyder fra 30 cm og opp til 100 cm. Fronten er knekt og sider/topp/bunn er som regel boret/kilt. Noen sagede flater kan forekomme. De produseres i fallende lengder men normalt ikke over 180 cm. Dybden er normalt lik høyden men her kan det avvike noe.

Rustikk er egnet  til bruk i  både i offentlige rom og private eiendommer.  Størrelser kan tilpasses de fleste formål og Rustikk egner seg i kombinasjon med sagede flater. Vi skreddersyr også andre størrelser dersom det kreves. Normalt leveres en det noen endesteiner med hver ordre men hvis det er spesielle krav så tilpasser vi det etter avtale. Her kan du se flere prosjekter, hvor Rustikk er benyttet.

Larvikittens unike krystaller gir et særpreg som varierer med vær og lysforhold. Steinen hører hjemme i miljøet vårt og passer inn i kombinasjon med andre materialer. LARVIKBLOKKA i mindre størrelser er spesielt egnet til mindre murer, også til andre formål som utestuer, garasjer, gjerder, etc.

Klasse 2 er vårt rimeligste alternativ. Frontene er i hovedsak de samme som for LARVIKBLOKKA Rustikk, men de kan avvike litt mer på dybder og/eller mangle et hjørne i bakkant. Dersom enkelte avviker i høyde, så er det maksimalt 5 cm. Klasse 2 blokkene er et resultat av vår kvalitetssikring av standards blokker og utgjør ca. 20-25 % av vår produksjon. Tilgjengeligheten varierer derfor i sammenheng med produksjon og etterspørsel. Dyktige fagfolk bruker ofte Klasse 2 når det er tilgjengelig da de ofte kan få til et førsteklasses resultat til et rimeligere alternativ.

Link til prislistene våres finner du her: https://www.rocksofnorway.no/prisliste/

Kortreist, Miljøvennlig, Konkurransedyktig Naturstein.

Del gjerne på: