fbpx

Hei igjen Folkens, Rocky her!

Sommeren begynner å slippe taket. Han sjefen har sannelig ikke ligget på latsiden, selv om han fremdeles har litt igjen på prosjektet.  Han måtte innse at alt ikke fikses på et par timer og at det også trengs faglig ekspertise og profesjonelt utstyr. Derfor har han engasjert FON Anlegg med maskin og dyktig maskinfører Odd Henrik Almehagen. Sammen brukte de fire dager på å ferdigstille garasjemurene samt å bygge en trapp.  

Det ble benyttet 38 trinn med LARVIKTRAPPA Istid 160cm brede og 17cm høye, skreddersydd til formålet. Det gikk med 2 dager til å legge trappen, inklusive 2 repos på ca. 2 meter. Stein trapp er genialt miljøvennlig og evig resirkulerbar. 13 av trinnene som ble brukt stammer fra en trapp som var tatt ned tidligere og ble nå gjenbrukt. Alternativet å bygge forskalling, armere, støpe og eventuelt belegge med skifer ville tatt mye lengre tid og koste mye mer. 

Sjefen er jo født optimist og tror han kan alt! Derfor så ga han seg raskt i kast med å få opp rekkverk. Sørlandsrekkverk fra RK-smia ble kjøpt inn og med et teoretisk lunch-lyn-kurs i pinnesveis brukte han en lørdag på å få det opp.  Veritas inspektørene hadde nok ikke blitt imponert, men det holder teknisk og ser bra ut på mer enn en meters avstand 😊 

Garasjen er nå klar til å få på krone og snart vil hulldekk-elementer komme på plass!

Del gjerne på: