fbpx

Hei Folkens! Trodde dere jeg hadde lagt ned 😊?  

Det   har nå nesten gått et år siden siste innlegg, men sjefen har definitivt ikke ligget på latsiden. Å bygge en heis krever sitt og dette har hatt prioritet siden sist. Montørene skulle komme 7. juni og da var det mye detaljer som måtte være på plass.

Bygget måtte være tett og ferdig innvendig.  Måtte til og med snore opp så  det ble rett!!  TKS Heis ble engasjert og de gutta gjorde en fantastisk jobb.  God service og oppfølging med kvalitet i alle ledd.

Heisen ble montert på  under 4 dager og  har allerede spart sjefen for flere tonn tunge løft av 8-pakk Pepsi MAX og byggematerialer opp de 42 trappetrinna.  Til og med den gamle tunge Grillen fikk seg en tur på dynga nå.

TKS Plattformheis løfter 5 personer eller 4 sjefer.  Eller  5,83 meter med LARVIKBLOKKA Eksklusiv 15.

Sikkerheten må også på plass og Rekkverk-butikken fikk en ny god kunde.  Dagen nå går med til å montere Glassrekkverk med LARVIKBLOKKA Eksklusiv 20 som fundament (forankret i garasjetaket selvsagt).

Han håper på å feire ferdigstillelse av rekkverket på ST.Hans og  resten av sommeren går til ferdigstillelse av heishuset. Her gjenstår det litt listing/takstein/takrenner og ikke minst kledning av LECA muren med LARVIKPANEL Rockwall. Samme produkt som er benyttet på de gamle betongmurene langs veien og trappa men her vil han bruke litt større paneler og fuge.

Han er ivrig på å få dette ferdig før ferien så han kan fortsette på muren langs trappa etterpå og så må han ha ferdig en grunnmur til Orangeriet  og der har han tenkt å bruke LARVIKBLOKKA Premium 15 eller 20  (Premium er lik eksklusiv men ikke sagede ender).

Bildet viser Premium 15 *17,5 og jaggu hadde vi fått med et trinn med LARVIKTRAPPA Splitt GDS som man kan legge selv uten maskiner. De har han tenkt å bruke senere bak garasjen der maskiner ikke kommer til.

God Sommer Folkens!

Del gjerne på: