fbpx

Hei Folkens, Rocky igjen her!

Trodde dere jeg hadde tatt ferie?  Nei da! Jeg skal oppdatere dere litt med prosjektet til Sjefen. Må si jeg synes han er litt treig, men det er jo tross alt et stort prosjekt og det har faktisk gått fremover. All steinen ble tatt ut og Sjefen har brukt en uke av ferien sin til å stable garasjevegger. Nå er det blitt så høyt at han trenger profesjonell hjelp med en bedre graver. Satser på å fortsette dette etter ferien, men først skal det støpes gulv og muren skal sikres ferdig.  Han har forankret alle blokkene med jern og skal støpe en liten krone midtveis samt legge jern der også.

Jeg må visst pushe han litt, da søplestativet er tatt i bruk selv om det mangler litt på ferdigstillelsen. Betongmuren mot gata med LARVIKVEGG Rustikk er heller ikke helt ferdig. Han må fikse avslutning på hjørnet og legge toppstein. Det kommer seg sikkert snart. Jeg minnet ham på at det skulle være ferdig neste helg og nå har det snart gått en måned!! 

Kanskje jeg må være litt snill med han og ikke mase for mye. Han har jo tross alt startet å lage en pergola, samt malt litt på huset også i tillegg til disse stein-arbeidene.  Så må vi ikke glemme at han må jobbe litt hos oss også. Fortsettelse følger…!

Del gjerne på: