fbpx

Hei Folkens! Nå har dere vel savnet meg 😊?

Hvis dere nå har trodd at sjefen har ligget på latsiden i sommer, så tar dere grundig feil. Her har det skjedd saker og ting.  Garasjen har fått port og taket er prydet med flott gress.  Han har måttet utføre noen snekkeroppgaver da kona forlangte en bedre adkomst til den nye plenen. 

Porten er levert fra Norske Porter AS  og sjefen opplevde en helt upåklagelig god service fra montøren fra Portservice AS.  Trappen i amerikansk stil er 100% selvbygget og skriker bare etter litt maling.  Over porten på garasjetaket har sjefen sikret seg LARVIKBLOKKA Eksklusiv 20 som opp-kant for jord og gress, base for glassrekkverket som kommer etter hvert.

Heis-sjakta har ikke kommet helt opp enda, men beplantningen begynner å komme på plass. Så da har kona hans roet seg litt og fått tilbake spiriten. Ferdigplenen Ble levert av Grasrota AS og sommerferien regnet fint bort og var perfekt for å få plenen til å sette seg godt.

Jorda ble elegant løftet på plass med god hjelp fra Hasle Kran og trefelling AS

Litt mer murarbeid har han også fått til med Larvikblokka Råkapp.

Som dere ser så har han litt igjen og vi tror nok at mye av neste vår og sommer vil gå med, også. Men, han har overrasket før, så vi får se hva høsten bringer. Han har jo tross alt også ferdig-stillet pergolaen og malt en del på huset.

Vi ønsker han lykke til videre😊

Del gjerne på: